0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
zanger Arnold Postma

Biografie zanger Arnold Postma

Als 11 jarig jongetje deelnemen aan de plaatselijke Soundmixshow en zijn eerste prijs winnen. Een carrière als zanger lag voor Arnold in het verschiet en was ook zijn grootste droom.

Allround feestzanger

Na een tijd als solo zanger te hebben opgetreden word Arnold de leadzanger van de bekende Friese band Second Life.
Maar na vele succesvolle jaren stopt Arnold in 2006 met de band en en gaat hij weer solo optreden. Succes verzekerd en tent op de kop!

veelzijdig repertoire

Arnold, die alleen maar covers zingt, krijgt in 2015 plots succes met een Friese overzetting van het nummer “Mag ik dan bij jou” van Claudia de Breij.
Het nummer werd als eerste live gezongen tijdens de uitzending van het programma “Zomerradio” van RTV NOF.

Feestzanger tegen scherpe prijs boeken

Als kers op de taart haalde “Mei ik dan by dy” de 21ste plaats in de Fryske Top 100.

Bekende covers

Arnold is een allround feestzanger met een breed repertoire van Nederlandstalige en Engelstalige hits, rock en pop klassiekers en uiteraard feestmuziek. Nadat Arnold op het podium staat word er al snel luidkeels meegezongen met de feestnummers.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je zanger Arnold Postma boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties