0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Wimmie Bouma

Biografie Wimmie Bouma

Wimmie Bouma is een zanger van het Nederlandse levenslied en werd geboren op 10 juli 1970 in Zwolle.

Nederlandse zanger

Bij het grote publiek is Wimmie pas echt bekend geworden met het uit 2013 stammende nummer  “De Ring die jij draagt”.

vaste waarde MEGA Piraten festival

Bij de piraten werd dit nummer in de armen gesloten waarop werd besloten dat er van dit nummer een single gemaakt moest worden.

Zanger Nederlandse levenslied

Toen de schepper stembanden uitdeelde stond onze Wimmie vooraan.
Zijn kapsel zat helaas niet in de deal. Maar ach, wat heb je aan haar op je hoofd als je kan entertainen als een nachtegaal?

Repertoire Wimmie Bouma

Andere tracks van Wimmie zijn o.a. “Een meisje zoals jij “, “Alles”, ” Vanavond vier ik feest ” en  ” Het is hier fantastisch ”.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Wimmie Bouma boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties