0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Imca Marina

Biografie Imca Marina

Imca heeft reeds vele hits op haar naam staan waarvan Viva Espana, Vino Vino, Harlekino en Bella Italia het bekendst zijn. Imca zingt in 11 talen. Waar Imca optreedt, zit de stemming er binnen enkele minuten in. Zingen is haar lust en haar leven. Het grootste plezier beleeft ze als ze het publiek vrolijker en blijer achterlaat. Viola Holt zei jaren geleden al: “Het is geen feest als Imca Marina niet is geweest”.

Bekende hit “Viva España”

Imca Marina (artiestennaam van Hendriktje Imca Bijl) is de Nederlandse plezierliederen zangeres en daarnaast is ze ook nog buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand.
Bekroond in 2000 tot de allereerste homo moeder van Nederland.

Zingen is Imca haar lust en haar leven. Na een mooie lange carrière heeft ze zich uit kunnen leven door op te treden over de hele wereld. De hits kwamen wel. De grootste hits zijn nog steeds “Viva Espana”en “Vino waar blijft de wijn”. Maar ze heeft wel een mooi wereldrepertoire kunnen opbouwen met een hoog feestgehalte.

Plezierliederen met hoog meezinggehalte

Het grootste plezier beleeft ze als ze het publiek vrolijker en blijer achterlaat. “Het is geen feest als Imca Marina niet is geweest”.

Imca treedt nog volop op.

Kijk ook eens naar deze feestartiesten;
Wolter Kroes
Stef Ekkel
Rein Mercha
Henk Dissel
Addie Timmermans

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Imca Marina boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties