0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Romain Doedens

Biografie Romain Doedens

De uit Winschoten afkomstige zanger Romain Doedens werd tijdens de finale van Holland’s got Talent, op vrijdag 30 oktober 2e achter het dansers duo Tommy en Rowan. Ondanks de 2e plaats ligt een mooie carriere in het verschiet.

Zangers boeken of inhuren

Hij zong in de finale het nummer Soldier On van Di-rect. Een nummer waarmee hij het publiek wilde laten voelen wat hij gevoeld heeft, en overwonnen heeft. Hij werd vroeger namelijk veel gepest en hoe zwaar hij het daarmee had.

Boek een artiest

Romain komt uit Winschoten en is 25 jaar. Hakte een aantal jaar geleden de knoop door en nam zangles. Vanaf toen durfde hij steeds meer om in het openbaar te zingen en werd steeds beter.

Romain Doedens boeken voor scherpste gage

Zijn indrukwekkende verhaal over pesterijen uit het verleden en een prachtige stem wist Romain de gevoelige snaar te raken bij de jury. De publieksstemmen deden uiteindelijk de doorslag geven.

Fotocredits: Anita Photography

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Romain Doedens boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties