0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Niels Destadsbader

Biografie Niels Destadsbader

Niels Destadsbader geboren te Kortrijk, 19 august 1988 is een Belgisch acteur, presentator en zanger.

Zangers en zangeressen boeken

In 2008 nam Niels Destadsbader deel aan de BV-zangwedstrijd Steracteur Sterartiest op de televisiezender Eén. Hij strandde in de halve finale en behaalde een vierde plaats. De opbrengst van zijn deelname ging naar de Kinder- en Jongerentelefoon.

Muzikale carrière

Na zijn deelname aan Steracteur Sterartiest begon Destadsbader als zanger te werken aan een eerste muziekalbum. In de zomer van 2008 bracht hij hiervan een voorproefje op diverse podia met het nummer Verlangen. Op 8 augustus 2009 won hij met het nummer Jij bent van mij de prijs Beste Kids-pop op de Radio 2 zomerhit.

Niels Destadsbader boeken voor scherpste gage

• Helden
• jij bent van mij
• zij is de liefde
• vrij
• Hou je me vast

Ps: luister ook Niels zijn nummer “Hey Pa” bij hier rechts op de website.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Niels Destadsbader boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties