0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lucas Hamming

Biografie Lucas Hamming

Van singer-songwriter met een rauw randje naar een onstuimige rocker.

catchy pop sound

Intussen is Lucas met zijn jonge honden-band een niet te missen act: van de vaste huisband bij DWDD, tot een succesvolle clubtour door Nederland.
Geen verrassing dat de zanger deze week de 3FM Serious Talent Award mee naar huis nam!

3FM Serious Talent Award

Door zijn catchy pop sound gecombineerd met rock is Lucas Hamming met zijn band geschikt voor veel type evenementen en spreekt hij een breed publiek aan.

Singer songwriter boeken of inhuren

Lucas speelde in 2009 de rol van Sem in de Nederlandse jeugdfilm Lover of loser. Hierin zingt hij samen met Martijn Lakemeier de single Eva, geschreven door Acda en de Munnik, met wie Hamming dit lied ook enkele keren in het theater ten gehore bracht.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lucas Hamming boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties