0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Frank van Etten

Biografie Frank van Etten

Frank van Etten is beroemd vanwege zijn klassieker ‘Leef als een zigeuner’. Hij verdiende jarenlang ‘goud’ geld en verloor het ook weer allemaal.
Sinds zijn deelname aan het populaire muziekprogramma ‘Bloed, zweet & tranen‘ is hij in beeld gebleven.

Bekende artiesten boeken of inhuren

Het zou zo maar kunnen, want hij gaat doen wat hij zo goed kan en hij doet meer! De echte levensliederen vanuit eigen emotie met zelf geschreven tekst en gecomponeerde muziek komen ook in 2016.

Frank van Etten boeken voor scherpste gage

Maar Frank van Etten begint het nieuwe jaar heel verrassend: Dé danshit: IK WIL MET JE DANSEN
Niemand twijfelde aan het bijzondere talent van Frank van Etten en ook niemand hoeft meer te twijfelen aan de uitzonderlijke inzet van deze volkszanger pur sang.

Volkszangers boek je betrouwbaar bij Burolivemuziek.nl

Frank trekt al vanaf begin 2015 op met manager Willie Oosterhuis en zijn team en laat nu zien een allround entertainer te zijn, die alle muziek aan kan.

In 2008 nam hij een duet op met R&B-zanger Brace, getiteld De nachten zijn zo donker zonder jou.

Zoek je nog andere Nederlandse volkszangers?
Stef Ekkel
Dirk Meeldijk
Rein Mercha
Roy Donders
Marianne Weber

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Frank van Etten boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties