0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Stef Ekkel

Biografie Stef Ekkel

Stef Ekkel (Kampen, 9 augustus 1980) is een Nederlands volkszanger. Hij zingt veelal vrolijke liederen die gaan over het dagelijkse leven. Nederlandstalige muziek werd Stef met de paplepel ingegoten want bij zijn ouders thuis hoorde je bijna niets anders.

Volkszangers boeken of inhuren

In zijn jonge jeugdjaren moet zijn interesse voor het zingen dan ook zijn ontstaan want op 4 jarige leeftijd zong Stef alle liedjes van voor tot achter helemaal mee!

zangers en zangeressen bij Burolivemuziek.nl

Pas in 1997 gaat Stef zich serieus bezig houden met zingen, in september van dat jaar zong hij op de bruiloft van zijn zus, juist op dat feest waren er een aantal mensen die verbaasd waren over de zang kwaliteiten van Stef “doorgaan jongen” was het advies van de gasten.

Stef Ekkel boeken voor scherpste gage

Een aantal jaren later nam Stef in eigen beheer zijn eerste CD op waar er in de directe omgeving van Stef velen werden verkocht.

In 2001 werd zijn eerste lied Op ’n terrasje in eigen beheer uitgebracht. Deze single stond 8 weken lang in de Nederlandse Top 20.
In 2002 had hij succes met Die Griekse melodie. In 2006 kwam Ekkel terug met een nieuwe single: De Woonboot.

Feestartiesten boeken

Zijn grootste hit in Nederland is Waarheen, Waarvoor. Deze kwam op nummer 8 in de Single Top 100. In 2016 kwam de single “liever te dik in de kist..”uit, die Stef samen met René Karst maakte. Dit was een grote hit.

Stef Ekkel treedt regelmatig op bij diverse Mega Piraten Festijnen.

Meer Mega Piraten artiesten zijn o.a.
Jan Keizer
Jan en Anny
Ed Nieman
Roy Donders
Marianne Weber

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Stef Ekkel boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie