0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bilal Wahib

Biografie Bilal Wahib

Bilal Wahib (Bilal El Mehdi Wahib) is geboren in Amsterdam op 20 januari 1999. Hij is één van de meest veelbelovende talenten van Nederland en o.a. bekend als acteur van de serie Mocro Maffia.

Bekende rapper of urban artiest boeken

Daarnaast heeft hij in films als ‘Fissa’, ‘De Libi’ en ‘Broeders’ gespeeld. Hij was tevens tafelheer bij de Wereld Draait Door. Bilal is naast een volprezen acteur ook een rapper in hart en nieren.

Boek en rapper

Wie Bilal tegenkomt raakt overdonderd door zijn energie. Een energie die zorgt dat hij moeilijk stil kan zitten. Die energie zorgt er ook voor dat hij naast een acteercarrière ook een muzikale carrière als rapper kan hebben.

Bilal Wahib boeken voor scherpste gage

In 2019 begon hij met het uitbrengen van muziek. Zijn eerste release ‘Vliegen’ was meteen raak en staat inmiddels op een paar miljoen spotify streams. Het vervolg op deze hit kon niet uitblijven en heet ‘Video Vixen’.

Urban artiesten boek je simpel online

Deze track is een zeer succesvolle samenwerking met Bizzey. De track behaalde onlangs de gouden status en is nog steeds stijgende. Platina kan niet lang uitblijven.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bilal Wahib boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties