0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Country Wilma

Biografie Country Wilma

Geboren in het Noord Hollandse Schagen is zangeres Country Wilma een fenomeen geworden op het gebied van Country. Verwacht geen zware country nummers met een diepe lading maar verwacht gewoon een gezellig feest.

Country boeken of inhuren

Ze begon haar carriere in het kerkkoor van Bergen (NH) en tijdens de optredens ontdekte ze hoe leuk het optreden eigenlijk is. Na wat tips en trics van oa een zangpedagoge nam ze de sprong in het diepe van het artiestenvak.

Zangeressen boek je bij Burolivemuziek.nl

Haar goede vriend Gerard Joling bedacht haar artiestennaam. Ze heet Wilma en ze zingt over country, dus de artiestennaam was al snel bedacht. Het eerste optreden in het spelershome van het Alkmaarse AZ was een feit. Alweer ruim 25 jaar geleden.

Country Wilma boeken voor scherpste gage

Wilma heeft in vele tv programma’s opgetreden, een Henk Geels jubileum award gewonnen, boek geschreven en als kroon op haar artiestenvak optredens mogen verzorgen bij de Toppers In Concert in 2017. Haar mede toppers waren naast Gerard Joling ook Rene Froger, Jeroen van der Boom en Jan Smit.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Country Wilma boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties