0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Frank Verkooyen

Biografie Frank Verkooyen

De Bredase zanger Frank Verkooyen heeft een eigen Nederlandstalig repertoire en reeds vele singles uitgebracht.
Hits als: “Kom wie wil er met mij dansen’’, “Waar was je nou” en ‘’Dans de hele nacht met mij’’ galmen met regelmaat uit de kroegen.

Volkszanger boeken of inhuren

Frank is geboren en getogen is in Breda en muziek wordt hem met de paplepel ingegoten. Zijn moeder runt bijna 40 jaar lang een platenzaak in Breda en zijn (wijlen) vader speelt in een band en heeft een opnamestudio achter de winkel. Al snel groeit de interesse voor muziek maken uit tot het daadwerkelijk bespelen van een instrument.

Boek een zanger

In 1996 behaalde Frank Verkooyen zijn eerste notering in de top 100 met het nummer: ‘’Ik mis je zo’’en bracht vervolgens zijn debuut album uit getiteld: “In eigen woorden”.
Hij ontwikkelde zich in de loop der jaren niet alleen als zanger maar ook als componist en muziekproducent.

Frank Verkooyen boeken voor scherpste gage

Frank produceert o.a. voor Peter Beense, Frans Duijts, Rob van Daal, Rene Schuurmans, John de Bever en Ronnie van Bemmel.
In zijn studio ‘’The Boom! Music is hij dan ook dagelijks te vinden om artiesten te voorzien van repertoire en vooral eigen, ‘op de huid geschreven’ songs.

Zelfs Grant & Forsyth en de Vlaamse volksheld Will Tura zijn bekend met de muzikale vaardigheden van Frank.

Stemgeluid

Hij heeft een warm autenthiek stemgeluid en weet er met zijn eigen nummers in no time de tent op zijn kop te zetten en is bovendien zeer betaalbaar.!

De afgelopen singles: ‘’Als ik jou weer zie, ‘’Het wordt vast een mooie zomer’’ en “Leef Maar” zijn krachtige aanstekelijke feestnummers die alleen veelvuldig te horen zijn geweest en in de Nederlandstalige hitlijsten hun plaatsje veroverd hebben.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Frank Verkooyen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties