0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Peter Beense

Biografie Peter Beense

Peter Beense is een volkszanger uit Amsterdam.
Hij is altijd al een gepassioneerd zanger geweest en zorgt gegarandeerd voor een Big Party.
Dat merk je meteen als hij op het podium nummers als ‘Ik mis je zo’, ‘de Koster’, of ‘Fiësta’ ten gehore brengt.

Nederlandstalige volkszanger

Zijn repertoire is het best te omschrijven als een mix van Engels en Nederlandstalig met een zomers, zuidamerikaans tintje op z’n tijd.

Peter Beense werd geboren als zoon van een verwarmingsmonteur en groeide op in de Amsterdamse Kinkerbuurt. Tijdens zijn jeugd zong hij op de zolderkamer met een cassetterecorder en mengpaneel zijn eerste eigen liedjes in en later werd hij fan van André Hazes en stortte hij zich op de Nederlandstalige muziek.

Cafe Peter Beense

Wie een avondje gaat stappen in amsterdam mag café Peter Beense natuurlijk niet overslaan. Van donderdag tot en met zondag is zanger Peter in het café achter de tap te vinden en zingt hij samen met de gasten tot in de kleine uurtjes. Tenminste, als hij niet ergens in het land op het podium staat. Want met meer dan 200 optredens per jaar is Beense natuurlijk vaak onderweg.

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Peter Beense boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties