0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Brownie Dutch

Biografie Brownie Dutch

Brownie Dutch is een zoon van een Nederlandse moeder en een Surinaamse vader. Op de middelbare school richtte hij met een paar vrienden een rapgroepje op. Ze traden op in buurthuizen en schoolfeesten.

rappers boeken bij Burolivemuziek.nl

Dutch nam gitaar- en pianoles, studeerde vervolgens aan de Herman Brood Academie en liep stage op een muziekschool toen hij door Ali B werd benaderd om voor hem te werken als geluidstechnicus. Hij was werkzaam als producent en vanaf 2009 ook als zanger en musicus op nummers van Ali B.

Brownie Dutch boeken of inhuren

U kunt nu het multi talent boeken bij burolivemuziek.nl voor uw show en evenement. Ervaring in de muziek, inlevingsvermogen en al sinds jaren bezig is met muziek in diverse genres en nu ook voor!

Bekende rappers

Hij heeft zich ontwikkelt en heeft veel ervaring in het muziek vak hij is producer / zanger / rapper / componist / songwriter / gitarist/audio-engineer.

Singles bekende artiesten

Naast dat iedereen Brownie kent vanwege de vele samenwerkingen met Ali B heeft Brownie ook samengewerkt aan diverse singles van artiesten als Yes-R, Keizer en Touzani.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Brownie Dutch boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties