0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ruth Jacott

Biografie Ruth Jacott

Ruth Jacott is geboren op 2 september 1960 in Paramaribo en is bekend van de hitssingles “Hartslag” en “Hou me vast”. Deze 2 singles uit 1994 en 1997 haalden allebei de één na hoogste plek in de top 40.

Bekende zangers en zangeressen boeken of inhuren

De kleine Ruth komt op 7 jarige leeftijd vanuit Suriname naar Nederland en doet op 17 jarige leeftijd mee aan diverse talentenjachten waarvan ze er enkele wint. Hierop stopt ze met haar studie aan het conservatorium en gaat fulltime optreden.

100% NL artiesten boek je simpel online

In 1986 won Jacott met het Nederlandse VARA-team met Lisa Boray en Marielle Tromp de Knokke Cup in België. Na dit succes krijgt ze veel werk in de musicalwereld.

Bands en artiesten bij Burolivemuziek.nl

In 1993 doet Ruth Jacott mee aan het Eurovisie songfestival met het liedje “Vrede” en word uiteindelijk zesde. Daarna scoort ze in datzelfde jaar een hit samen met Paul de Leeuw, “Blijf bij Mij”.

Ruth Jacott boek je voor het scherpste gage

Maar het grootste publiek kent haar van haar grootste hits “Hou me vast” (1994) en  “Hartslag” (1997).  Daarna ligt de muziekwereld echt aan haar voeten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ruth Jacott boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties