0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Ruth Jacott

Biografie Ruth Jacott

Ruth Jacott is geboren op 2 september 1960 in Paramaribo en is bekend van de hitssingles “Hartslag” en “Hou me vast”. Deze 2 singles uit 1994 en 1997 haalden allebei de één na hoogste plek in de top 40.

Bekende zangers en zangeressen boeken of inhuren

De kleine Ruth komt op 7 jarige leeftijd vanuit Suriname naar Nederland en doet op 17 jarige leeftijd mee aan diverse talentenjachten waarvan ze er enkele wint. Hierop stopt ze met haar studie aan het conservatorium en gaat fulltime optreden.

100% NL artiesten boek je simpel online

In 1986 won Jacott met het Nederlandse VARA-team met Lisa Boray en Marielle Tromp de Knokke Cup in België. Na dit succes krijgt ze veel werk in de musicalwereld.

Bands en artiesten bij Burolivemuziek.nl

In 1993 doet Ruth Jacott mee aan het Eurovisie songfestival met het liedje “Vrede” en word uiteindelijk zesde. Daarna scoort ze in datzelfde jaar een hit samen met Paul de Leeuw, “Blijf bij Mij”.

Ruth Jacott boek je voor het scherpste gage

Maar het grootste publiek kent haar van haar grootste hits “Hou me vast” (1994) en  “Hartslag” (1997).  Daarna ligt de muziekwereld echt aan haar voeten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ruth Jacott boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie