0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Re-Play

Biografie Re-Play

In 1994 word Re-play opgericht door Alwin Burke, Henk Waarde, Samuel de Wit en Mark Dakriet. Zij hadden in 1992 al eens samen meegedaan aan de Soundmixshow van Hennie Huisman als de groep The Pasadena’s.

Nederlandstalige R&B soul

Er worden 2 singles opgenomen maar die blijven onopgemerkt in Nederland. In het begin zong de groep uitsluitend Engelstalig repertoire maar tijdens een tour op Gran Canaria kwam Samuel de Wit met het idee om Nederlandstalige R&B nummers te zingen. Dit werd meteen positief ontvangen.

Top 40 notering

Eind 1996 bracht Re-Play hun eerste Nederlandstalige single Ik denk aan jou uit en kwam in februari van 1997 in de tipparade.
Maar met de opvolger Kijk om je heen had de groep in 1998 zijn eerste top 40-hit te pakken en in de zomer van dat jaar volgde de top 10-hit Ala day (Ik leef alleen voor jou).
Waarna hun debuutalbum volgde.

Re-play en Gordon

In 1999 volgde een succesvolle samenwerking met Gordon en het duet Never nooit meer werd de grootste hit voor de Re-Play.
Voor Gordon betekende het een comeback.

in 2003 verlaat Mark Darkriet de band om een solocarrière te starten.

Solocarrière

In 2015 zien we Re-Play in de originele bezetting, Alwin, Henk, Sam & Mark, terug op het podium bij de concerten van de Ladies of Soul.
Dit smaakt naar meer en sinds 2016 is Re-play weer in de oude bezetting terug en swingender dan ooit.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Re-Play boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie