0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Captain Jack

Biografie Captain Jack

Captain Jack scoorde eind jaren ’90 grote hits met nummers als Captain Jack, Drill instructor en Soldier Soldier. De eerste twee hits haalden kort na elkaar de nummer 1-positie in Nederland.

90’s artiesten boeken of inhuren

De hits waren gedeeltelijk gebaseerd op shouts uit het leger. De groep bestond uit Franky Gee, Liza Da Costa en de producers Udo en Richard.
Franky Gee was na zijn tijd in het Amerikaanse leger in Duitsland gebleven en Liza Da Costa was als kind uit Portugal naar Duitsland verhuisd.

Eeyooh Captain Jack

In 1995 kwam de eerste single Captain Jack uit en bestond de act uit drie danseressen. In het begin trad Franky Gee zelf niet op op podia, maar liet hij zich vervangen door zijn vriend Durban.
Na een tijdje verliet deze de groep en trad Franky Gee toch op.

Captain Jack boeken voor scherpste gage

In 1996 kwam een album van de groep uit (The Mission). Sindsdien was het enige tijd stil rondom Captain Jack. Alleen in Duitsland scoorde de groep nog enkele hits.

In 2005 vierde Captain Jack zijn tienjarig jubileum.
In 2008 is Captain Jack opnieuw opgericht met de volgende leden: Bruce Lacy (zang/rap) en Laura Pozo Martin (zang).

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Captain Jack boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties