0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Outhere Brothers

Biografie The Outhere Brothers

The Outhere Brothers scoorden in de jaren ’90 een waanzinnige hit met Don’t Stop (Wiggle Wiggle) en de opvolger Boom Boom Boom en werd de derde act die het voor elkaar kreeg om met de eerste 2 singles op nummer 1 te staan in de charts in Engeland.

90’s act boeken of inhuren

‘Don’t Stop (Wiggle Wiggle)’ werd hun grootste hit in Nederland, terwijl ‘Boom Boom Boom’ wereldwijd hun grootste succes was.
Er werden meer dan een miljoen exemplaren van de single verkocht en in Australië, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zweden en Engeland stond het nummer in de top 5.

Bekende 90s en 00’s acts boeken

Het nummer ‘Fuk U In The Ass’ werd gebruikt in een ludieke commercial voor taalcursussen en stond in 1994 kortstondig in de Nederlandse hitlijsten.
Ook ‘La La La Hey Hey’ en ‘If You Wanna Party’ (in samenwerking met Molella) deden het goed in binnen- en buitenland.

The Outhere Brothers boeken voor scherpste gage

Met The Outhere Brothers haal je op jouw feest of evenement een waanzinnige act in huis die iedereen kent en meedoet. Het feest der herkenning op jouw nineties en zero’s feest!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Outhere Brothers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties