0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kaoma

Biografie Kaoma

Kaoma is een Frans Braziliaanse groep die eind jaren 80 en begin jaren 90 enkele grote internationale hits scoorde.
Het bekendste nummer is Lambada, waarvan er wereldwijd meer dan 5 miljoen zijn verkocht en werd onder andere in Nederland een nummer 1 hit eind 1989.

Grootste hit Lambada

Lambada, genoemd naar een Zuid-Amerikaanse dans, was een vertaling van het lied Llorando se fue van de Boliviaanse groep Los Kjarkas. Voor de vertaling was geen toestemming gegeven.
Na het nummer Lambada scoorde Kaoma in Nederland nog 3 hits: Dançando Lambada (1990), Melodie d’amour (1990) en Dança tago mago (1991).

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kaoma boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties