0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Do

Biografie van Do

Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als Do (Valkenswaard, 7 september 1981) is een Nederlandse zangeres.

Op haar 15de moest Do zich gaan voorbereiden voor het tennistoernooi Wimbledon maar na een zware blessure maakte ze een einde aan haar tenniscarriere en legde zich volledig toe op de muziek.

bekende zangeres boeken

Na haar eerste optreden, in café Old Dutch in Valkenswaard kreeg ze direct een platencontract aangeboden. Ze veranderde haar naam van Dominique van Hulst in Do. In een uitverkocht Ahoy stond ze zowel in het voorprogramma van 5ive als van Montell Jordan.

Hitsingle “Heaven”

In 2001 werd Do door DJ Sammy gevraagd een trance-versie van Heaven van Bryan Adams op te nemen en in 2002 brak ze hier internationaal mee door.

Zangeressen voor scherp gage boeken

Na dit succes werd het nummer ook als ballad uitgebracht, die ook hoog in de hitlijsten kwam. Haar tweede single On And On was wederom een dancenummer, deze keer opgenomen met alleen Yanou. Het nummer behaalde ook hoge posities in de Europese hitlijsten.

echte doorbraak van Do

Do burolivemuziek.nlIn april 2003 verzorgde de zangeres het voorprogramma van het Nederlandse concert van Westlife en stond ze ook met de groep op het podium tijdens de TMF  Awards. Glenn Corneille was vanaf dat moment haar vaste muzikale begeleider en vanaf september ook de bandleider van de nieuwe popband rondom Do.

Nu te boeken

als dansbare uptempo tape-set (plug and play) waarbij ook haar gitarist live meedoet.
Samen met 2 danseressen zorgt dit optreden voor een fantastische vibe.

Met o.a. hits als Treasure van Bruno Mars, Happy van Pharell Williams en een Beyonce medley. WOW

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Do boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties