0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Annagrace

Biografie Annagrace

Tot 2008 ging AnnaGrace door het leven als Ian Van Dahl.
Annagrace is Annemie Coenen.

Hitsingle Love Keeps Calling

Een eerste single You Make Me Feel verscheen in juni 2008 waarna in 2009 de 2de single Let The Feelings Go volgde. Het nummer stond in Nederland op nummer 7 in de Single Top 40. Bovendien kwam de single op nummer 1 in de Billboard Hot Dance Airplay Chart in de VS. De 3de single van AnnaGrace was Love Keeps Calling en haalde wederom de hitlijsten in Nederland.

Het debuutalbum van AnnaGrace ‘Ready To Dare’ verscheen in juni 2010 na de vierde single ‘Celebration’, die in mei verscheen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Annagrace boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties