0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Abba Forever (Abba tribute)

Abba Forever

Abba Forever is een van van de beste internationale tributes uit de de UK. Het publiek, verspreid over de hele wereld kan deze tribute van misschien wel een van de meest populaire bands ooit.

Uniek

Het unieke geluid van Abba wordt vertolkt door een live band bestaande uit zes professionele muzikanten.
Iedereen zal altijd het vocale geluid van Abba herinneren, en Abba Forever nam het op zich om de songs op te splitsen en weer op te bouwen daarbij gebruik makend van de verleidende harmonie, in een inspanning om het volledige geluid van Abba aan hun publiek te brengen.

Vakmanschap

De liederen van Abba, behoren tot enkele van de fijnste ooit geschreven muziek, en Abba Forever is van mening dat slechts het muzikaal vakmanschap van de hoogste norm de ervaring Abba terug naar het leven kon brengen. De dynamische choreografie, de overweldigende visuals, een briljant geluid en een helemaal “LIVE” opstelling hebben ervoor gezorgd dat Abba Forever hun publiek uit het hoogste Imperium van Liverpool, tot aan de televisietoestellen van de Baltische Staten heeft gefascineerd.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Abba Forever (Abba tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties