0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
zanger JôN

Biografie zanger JôN

Jan Hoekstra is als zanger JôN rete populair in Friesland maar zelfs al ver daarbuiten. Is ook niet zo gek als je bedenkt dat je met Jan een zeer allround en gezellige (feest)zanger in huis haalt.

zangers en zangeressen boeken of inhuren

Hij heeft een zeer breed repertoire. Jan laat het publiek zwijmelen, schuiven, zwieren, zwaaien, hakken, headbangen, meezingen en ook de polonaise lopen.

band en artiesten boeken voor scherpste gage

Was zanger van de allround coverband BAMM BAMM. Jan dan ook zeer bedreven in het entertainen van zijn publiek. Meefeesten met deze zanger is dan ook niet lastig.

zanger JôN boek je voordelig bij Burolivemuziek

Van Hazes tot Metallica, van een swingende discokneiter tot hoempapa, van Folk tot Country, van rustig meezwijmelen tot lekker beuken. Van oude Klassiekers tot hedendaagse moderne hits. Vele stijlen en dus voor iedereen wat wils !!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je zanger JôN boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties