0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lamme Frans

Biografie Lamme Frans

Lamme Frans is een vrolijke Brabander die iedere feestlocatie binnen 30 minuten omtovert tot een carnaval-polonaise-confettiparadijs. Hij is bekend van de hits “wakker met een biertje”en “Alles in één”.

Feesthits

Zijn hits Alles In Een,Wakker Met Een Biertje,Zo Dronken en de klassieker-in-wording Kop Als Een Boemeltrein werden bij elkaar al meer dan 10.000.000 keer bekeken op YouTube, dus meezingen is gegarandeerd!

Boek een carnavalsartiest

Ook zijn online real-life-soap trekt veel bekijks, en bewapend met zijn eigen Youtube-cameraploeg is Frans bij aankomst al een bezienswaardigheid; iedereen kent Frans en Frans kent iedereen!

Lamme Frans boeken voor scherpste gage

Vanaf 2012 maakt Lamme Frans ieder jaar een carnavalsplaat en neemt daarvoor een bekende track en vult dit in met grappige teksten.
Van feestcafé tot zomerfestival, met Lamme Frans is het Altijd Carnaval!

Referenties

“De koning van de carnaval!” – Frank Dane (538)
“Geniaal!” – Giel Beelen (3FM)
“Ik schoot meteen in de lach toen ik ‘m hoorde” – Eric van Tijn

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lamme Frans boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties