0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sabrina Starke

Biografie Sabrina Starke

Sabrina Starke onze Rotterdamse soul queen is geboren in Suriname en kwam naar Nederland toen ze zes maanden oud was. Ik werkte hiervoor als jongerenwerker. Die baan heb ik opgezegd om een muzikale carrière na te jagen als dus Sabrina. Ze begon als zangeres in een reggae band en koos voor een solocarrière.

Internationaal met producent Pete Wallace

Sabrina mocht naar het Apollo theater in New York nadat ze de “talent Night” won. Ze maakte ondermeer een videoclip op MTV en zelfs een internationaal album. Het album werd opgenomen in Miami, Florida onder het toeziend oog van producer Pete Wallace die met supersterren, zoals P!nk werkte,Herbie Hancock en ook Alejandro Sanz werkt. Dezelfde Pete Wallace ook produceerde het album ‘Outside The Box “.

Muziekambassadeur van Rotterdam

Met plezier kijkt Sabrina terug op haar Music Matters ambassadeurschap. Het winnen van de “VSB fonds Music Matters Award” heeft haar veel goeds gebracht: een platen contract bij het prestigieuze Blue Note label en een prachtig optredens bij de vleet.

En ook zong Sabrina op bevrijdingsdag (5 mei) 2012 aan de Amstel voor o.a. de koningin.

Wereldhits zoals “Lean On Me” & “Ain’t No Sunshine”

In het voorjaar van 2013 kwam haar nieuwe album uit “Lean on me- The songs of Bill Withers”.  Dit album is opgenomen in samenwerking met het metropole orkest onder leiding van dirigent Vince Mendoza, en is geïnspireerd naar de muziek van soullegende Bill Withers. Sabrina ziet dit als een kans om nieuwe dingen uit te proberen, want dat wilt ze ook erg graag met haar muziek. Op het album zijn naast ‘’Lean On Me’’, ook wereldhits als ‘’Ain’t No Sunshine’’ en ’’Just The Two Of Us’’ te horen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sabrina Starke boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties