0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Sabrina Starke

Biografie Sabrina Starke

Sabrina Starke onze Rotterdamse soul queen is geboren in Suriname en kwam naar Nederland toen ze zes maanden oud was. Ik werkte hiervoor als jongerenwerker. Die baan heb ik opgezegd om een muzikale carrière na te jagen als dus Sabrina. Ze begon als zangeres in een reggae band en koos voor een solocarrière.

Internationaal met producent Pete Wallace

Sabrina mocht naar het Apollo theater in New York nadat ze de “talent Night” won. Ze maakte ondermeer een videoclip op MTV en zelfs een internationaal album. Het album werd opgenomen in Miami, Florida onder het toeziend oog van producer Pete Wallace die met supersterren, zoals P!nk werkte,Herbie Hancock en ook Alejandro Sanz werkt. Dezelfde Pete Wallace ook produceerde het album ‘Outside The Box “.

Muziekambassadeur van Rotterdam

Met plezier kijkt Sabrina terug op haar Music Matters ambassadeurschap. Het winnen van de “VSB fonds Music Matters Award” heeft haar veel goeds gebracht: een platen contract bij het prestigieuze Blue Note label en een prachtig optredens bij de vleet.

En ook zong Sabrina op bevrijdingsdag (5 mei) 2012 aan de Amstel voor o.a. de koningin.

Wereldhits zoals “Lean On Me” & “Ain’t No Sunshine”

In het voorjaar van 2013 kwam haar nieuwe album uit “Lean on me- The songs of Bill Withers”.  Dit album is opgenomen in samenwerking met het metropole orkest onder leiding van dirigent Vince Mendoza, en is geïnspireerd naar de muziek van soullegende Bill Withers. Sabrina ziet dit als een kans om nieuwe dingen uit te proberen, want dat wilt ze ook erg graag met haar muziek. Op het album zijn naast ‘’Lean On Me’’, ook wereldhits als ‘’Ain’t No Sunshine’’ en ’’Just The Two Of Us’’ te horen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sabrina Starke boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie