0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tim Toupet

Biografie Tim Toupet

Tim Toupet is de zingende kapper uit Duitsland en bekend van een aantal party hits die vooral op Mallorca (ballerman / bierköning) en de wintersportgebieden veel gedraaid worden.

Bekende Duitse zanger

Zijn grootste hit is “ Fliegerlied, So ein schöner tag”, maar daarnaast heeft andere tracks op zijn naam staan waaronder “Du hast die haaren schön” die 4 weken in de Duitse hitcharts verbleef en “ich bin ein Döner”.

Scherpste gage voor feestzanger

Tim treed regelmatig op in tv programma’s in binnen- en buitenland en ondanks dat hij in Duitsland woont treed hij ook een aantal keer per jaar op in Nederland.

Burolivemuziek.nl verzorgt graag de boeking van Tim Toupet in Nederland.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tim Toupet boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties