0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Coolste Piet Diego

Biografie Coolste Piet Diego

Diego komt te voor schijn als de sinterklaasperiode aanbreekt. Onze coolste piet brengt sfeer op de Nederlandse televisie in verschillende TV-programma’s, radio shows en schrijvende media. Ook zullen er vele acties met bladen en radio programma’s gerealiseerd worden.

Kids entertainment boeken of inhuren

Ook dit jaar brengt Diego weer een bezoek aan ons kikkerlandje. De coolste Piet van Nederland, die afgelopen jaren maar liefst vier nummer 1-hits scoorde, wordt nog populairder dan voorgaande jaren.

Gouden film award

Coolste Piet Diego speelde de hoofdrol in de bioscoop film “sinterklaas en de verdwenen pakjesboot” met een vervolg op de oudere film “sinterklaas en het geheim van het grote boek”. Deze film werd door 300.000 mensen bezocht en als kers op de taart ook bekroond met een Gouden Film award. Daar is de Coolste piet natuurlijk erg blij mee.

Coolste Piet Diego boeken of inhuren

De laatste film van Diego heet  “Sinterklaas en Diego, Het geheim van de Ring“. Het is een avonturenfilm met veel humor en muziek!
Een mooie kids entertainment act voor de Sinterklaastijd in NL.

Genoeg redenen om de Coolste piet te boeken voor uw evenementen…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Coolste Piet Diego boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties