0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Frets

Biografie de Frets

Deze op muziek gebaseerde theatershow voor kids word samengesteld door; Freerk Hospes, Johannes Hospes en Patrick de Vries.
frets voordelig boeken bij burolivemuziek.nlZe hebben elkaar voor het eerst ontmoet op de PABO opleiding, waar hun gemeenschappelijke passie voor het werken met kinderen en theater al gouw tot uiting kwamen.

Ontstaan

Toen de jongens van de PABO zelf een opdracht moesten bedenken zijn ze met hun eerste bandje begonnen, met de achterliggende gedachte om hun passie voor theater the combineren met het werken met kinderen.
Het idee om theatershows te maken voor kinderen was geboren.

Doelgroep

De muzikale theater voorstellingen van Frets hebben als doelgroep basisschool leerlingen.Frets voordelig boeken bij burolivemuziek.nl
Met het motto dat kinderen niet een hele voorstelling lang stil moeten zitten gaan ze interactief met het publiek om, hierdoor is geen enkele show hetzelfde.
Hierdoor krijgen de kinderen het gevoel dat de show niet zonder hen door kan gaan, en dat is ook zo!

Geen verzoek te gek

Frets voordelig boeken bij burolivemuziek.nlFrets geeft meer dan alleen theater voorstellingen, denk hierbij aan begeleiding voor de school musical in groep 8, of een ludieke start van een festival.
Niets is ze te gek!

(bron foto: defrets.nl)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Frets boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties