0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
One Two Trio

Biografie One Two Trio

One Two Trio bestaat uit Freek van Daal en de broers René en Joris Cijffers. Zij treden al ruim 25 jaar met veel plezier op.

Bekend trio boeken of inhuren

Hun show is in 3 settings te boeken en kenmerkt zich in live gespeeld en gezongen herkenbare nummers in top entertaining show met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme.

Settings:

1< FEESTHITS
De ultieme feestband die doorbrak met hits als ‘Juffrouw Toos’ en ’10 Kleine Tuinkabouters’, is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest!

Feest der herkenning

Het Feesthits repertoire is eigenlijk onbegrensd. Eigen hits als ‘Juffrouw Toos’, ’10 Kleine Tuinkabouters’, ‘Toedeloe’ of het ‘La LaLied’ worden afgewisseld met andere bekende nederlands of engelstalige hits, maar altijd in een bekend One Two Trio jasje!

De nummers worden ter plaatste afgestemd op het publiek en zo ontstaat het unieke One Two Trio sfeertje dat deze band zo geliefd maakt!

2< KINDERSHOW
De One Two Trio Kindershow is er speciaal voor de kleintjes! Meneertje Blauw is zo trots als een pauw, meneertje Rood is de sportieve malloot en meneertje Geel is zo sloom als een kameel!

Niet alleen voor de kleintjes

Ze spelen 100%live hun eigen bekende kinderhits als ‘Sjoe Sjoe Wa’ en ‘de Hokie Pokie’..
Maar ook liedjes als ‘Ik heb een snotje in mijn neus’ en ‘Ik lust alleen maar friet’ zijn zo herkenbaar voor het jonge publiek dat ze deze direct mee kunnen zingen.

3< JUKEBOX
‘One Two Trio Jukebox’ is speciaal ontwikkeld voor de ”Swing en meezingen feesten”!

Allround repertoire

Het publiek heeft hierbij een belangrijke stem in de repertoirekeuze. Swingen op danceclassics ,’rocken’ op ‘Radar Love’ of meezingen met een smartlap…
Het repertoire van ‘One Two Trio Jukebox’ is eigenlijk onbegrensd. Rock, Disco, Pop en Swing, Nederlandstalig of Engelstalig, hierdoor ontstaat het unieke One Two Trio sfeertje dat deze band zo geliefd maakt op zowel openbare en besloten feesten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je One Two Trio boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties