0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gullie

Biografie Gullie

Gullie is een Ruud Gullit Lookalike. Bekend van zijn optredens bij o.a. Dumpert, Flabber, VKMag, Omroep Brabant, TV Oranje en te horen op o.a. Radio 538, QMusic en 3FM. Een carnavalsartiest in optima forma.

Carnavalsartiest boeken of inhuren

De gezelligste feestmaker van Nederland is nu klaar voor de carnaval en al die andere feestjes.  Hij is een gangmaker die graag een biertje drinkt en een feestje maakt. Het maakt hem allemaal helemaal niks uit. Ja hij lust gewoon graag een pilsje en is voor helemaal niemand bang. Want Gullie drinkt bier als water.

Boek een feestartiest

Na zijn eerste hits Da’s Munne Naam Nie en ‘Pils’ maakte hij begin 2017 echt naam met de kroeg-kneiter Waar Is Mustafa!? Dit nummer heeft het zelfs tot een Duitse versie geschopt ‘Wo Ist Mustafa’.

Gullie boeken voor scherpste gage

Een Gangmaker, FeestBeest, Bierdrinker en Volkzanger van de bovenste plank.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gullie boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties