0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Starkoo 2.0

Biografie Starkoo 2.0

Hij is weer helemaal terug na een korte pauze, maar wát een comeback. Nu met een vernieuwde act met de herkenbare hits van weleer.
Nadat Marco, de eerste vertolker van Starkoo, om privé redenen was gestopt is de manager van het eerste uur, Roland Stevense, op zoek gegaan naar een vervanger en wie kun dan beter vragen dan Albert Hessels.

Bekende feestzanger boeken

Albert treed al jaren op als zanger Alberto en is inmiddels een zeer ervaren rot in het vak van de feestzangers. Albert is bekend geworden als de vaste zanger van de bekendste skihut van Nederland, de Après skihut Rotterdam, alwaar hij bijna dagelijks op de bar stond en waar hij later hoofd entertainment werd.

Herkenbaar repertoire

Wie beter dan Albert kon Starkoo 2.0 gestalte geven want hij zong ook al jaren deze hits en kende het repertoire.
Starkoo stond bekend om de herkenbare sfeer van de hits die iedereen uit volle borst kon meezingen en deze sfeer blijft zeker.

Sfeer van weleer

Naast alle bekende Starkoo hits zoals “Zo ver weg”, “Vrij Zijn” en “Ik wil je” word er ook hard gewerkt aan nieuw repertoire met als eerste wapenfeit de single “later als je groter bent” van Blof . Onlangs werd deze kneiter van een hit nog vertolkt door zanger Tino Martin.

zanger boeken tegen scherpste prijs

Van Starkoo 2.0 gaan we nog veel horen de komende tijd.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Starkoo 2.0 boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties