0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ralf Mackenbach

Biografie Ralf Mackenbach

Ralf Mackenbach is geboren op 4 oktober 1995 in Best / Brabant en is een Nederlands zanger, danser en acteur die het Junior Eurovisiesongfestival 2009 won met het lied Click Clack.

Junior songfestival

Op 3 oktober 2009 won de 13-jarige Mackenbach het AVRO Junior Songfestival 2009 met het liedje Click Clack en kreeg van de kinderjury, de vakjury en het publiek twaalf punten en eindigde daarmee bovenaan. Zijn lied ging over tapdansen.

Winnaar Eurovisie Songcontest

Hiermee kwalificeerde Ralf zich voor de finale van het voor de zevende maal georganiseerde Junior Eurovisiesongfestival 2009 op 21 november in Kiev  en werd in deze finale wederom op de eerste plaats. Hij kreeg een waanzinnig aantal punten van 121.

Op 20 maart 2011 kreeg Ralf een gouden plaat uitgereikt voor zijn album RALF, omdat er meer dan 25.000 stuks van waren verkocht.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ralf Mackenbach boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties