0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hef (Julliard Frans)

Biografie Hef (Julliard Frans)

Hef (Julliard Frans) is Rotterdammer van Antilliaanse afkomst die sinds 2008 furore maakt met straatraps over het leven in de Rotterdamse deelgemeente Hoogvliet. Zijn stoere taal wordt begeleid door laidback beats.

Rapper boeken

Hefs debuutalbum “Hefvermogen” verschijnt eind 2009 als mixtape en wordt in voorjaar 2010 in uitgebreidere versie uitgebracht door het label Noah’s Ark van Jiggy Djé.

YouTube Hit

Zijn videoclips voor tracks als “Op Een Missie” en “Puur” worden meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube.

Hef boeken voor scherpste gage

Tijdens de derde uitreiking van de State Awards, op 26 november 2010 in Rotterdam, komt Hef als grote winnaar uit de bus met hoofdprijzen in de categorieën Beste Artiest en Beste Single (voor “Op Een Missie”).

Maak kennis met Hef, de puurste rapper van Nederland.

fotocredits: Ilja Meefout

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hef (Julliard Frans) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties