0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Muzikale Smid

Biografie De Muzikale Smid

Gaat theater, muziek en ambacht samen? Zeker!

Marius Broeders is de Muzikale Smid en is weer helemaal klaar voor het nieuwe straatseizoen. Met caravannetje en heel veel entourage komt hij graag uw festival/feestdag verrassen!

Muzikale acts boeken

Marius Broeders demonstreert gepassioneerd aparte zelfgeknutselde muziekinstrumenten als ware hij een marktkoopman.
Het bespelen van de Cigarbox Guitar en de eensnarige Diddley Bo levert muzikale hoogstandjes op en de Smid  werkt uiteraard met vuur, maar ermee spelen doet hij minstens zo graag.

Solo artiesten tegen scherpste prijs boeken

Ken je de emmer-bas? De een-snarige Diddly Bo? Of de akoestische mechanische Leslie Trombone? Geeft niks, hij maakt ze ter plaatse voor uw eigen ogen en bespeelt ze ook nog!

Theater, muziek en ambacht

Oh ja, zijn experimenten met electriciteit en vuur zijn legendarisch. Kom naar z’n caravannetje en laat je meenemen op zijn humorvolle reis met theater, muziek en ambacht.

En wie weet mag je zelf meedoen… Als je durft!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Muzikale Smid boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties