0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
INTO FM (Akoestisch Duo)

Biografie INTO FM (Akoestisch Duo)

Het Akoestische Duo INTO FM bestaat uit Myrinke van Werkum en de allround gitarist Frank van Gerwen. Samen hebben zij tot doel om de aanwezige gasten te raken en een muzikale sfeer neer te zetten.

Duo’s en trio’s boeken of inhuren

INTO FM staat voor gezelligheid en passie voor muziek is gegarandeerd.  Ze zijn dan ook multi inzetbaar en zeer geschikt voor bv. Trendy lounge café’s, beachclubs, dining & wining settings, private party’s en luister sessies.

Akoestisch duo boeken voor scherpste gage

Het repertoire van INTO FM bestaat uit zeer diverse nummers. Van bekende covers uit de jaren ’70-’80 tot top 40 van nu. Anouk, Amy Winehouse, Dua Lipa, Sting, Prince e.v.a.

Uiteraard is het aanvragen van een verzoekje geen enkel probleem en dit akoestische duo is dan ook zeer flexibel met nummers spelen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je INTO FM (Akoestisch Duo) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties