0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Duo zwartwit

Biografie Duo zwartwit

Zoekt u een perfect duo met een onuitputtelijk repertoire van luisterliedjes en actieve liedjes voor alle leeftijden voor receptie, bruiloft, ontvangstcomité of ander soortgelijk event dan hebt u die nu gevonden.

duo en trio boeken of inhuren

Duo Alex (mandoline/zang) en Roeland (gitaar/zang) spelen al 16 jaar samen en hebben we een heel groot repertoire.
Honderden liederen en in meer dan 10 talen.

Artiesten boeken of inhuren

Duo Paratata (zwartwit) zijn 2 stijlvolle muzikanten die akoestisch, mobiel, veelzijdig, interactief, verrassend en humoristisch zijn. Perfect voor die intieme feestjes waarbij het allemaal iets minder uitbundig moet.

duo zwartwit boeken voor scherpste gage

Dit akoestische duo begeleid haarzelf op mandoline en gitaar en kan ook als trio geboekt worden met violiste Ingeborg (conservatorium tangomuziek).

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duo zwartwit boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties