0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Auke en Ellen

Biografie Auke en Ellen

Het duo Auke & Ellen is in Friesland vooral bekend geworden toen ze nog optraden met orkest De Sellinas en een landelijke hit scoorden met het nummer “Op De Trekker Weer Noar
Huus.” Inmiddels hebben Auke & Ellen een album (Kom maar in mijn armen) en een aantal singles (o.a. Ik ben een truckchauffeur en Smoorverliefd) opgenomen en zijn ze een veelgevraagde act voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

Entertainment

Auke zingt met zijn Nederlandstalige repertoire de sterren van de hemel. Hij is een echte entertainer die met zijn vrolijke babbel altijd een gezellige slinger aan ieder feestje geeft. Ellen kan zich uitstekend vinden in het rustige èn stevigere Engelstalige werk maar zingt ook Nederlandstalig en houdt zich achter de schermen bezig met het schrijven van liedjes.

Auke en Ellen boek je tegen de scherpste prijs

Hoewel de naam Auke & Ellen anders doet vermoeden is het mogelijk om dit vrolijke duo te boeken met nog een derde persoon: DJ Johnny zorgt ieder optreden weer voor een geweldig geluid èn opzwepende muziek tijdens de pauzes.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Auke en Ellen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties