0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
swing jazz trio

Biografie swing jazz trio

Traditioneel jazz trio, bestaand uit piano + contrabas + jazzgitaar, in de stijl van het fameuze Oscar Peterson en Herb Ellis jazztrio uit de jaren ’50.

Fantastische swing, geweldig om op te dansen en een volume dat zeer goed aanpasbaar is aan de situatie. Niet voor niets één van onze meestgeboekte bezettingen!

Jazzmuziek boeken

Dit jazz trio is een veel geboekte setting van onze jazz muzikanten. Deze ervaren muzikanten brengen lekker swingende muziek die zeer dansbaar is en zeer geschikt zijn voor feesten waar met namen gedanst word op ‘classic swing stijl’ zoals een foxtrot en quickstep.

Jazz trio tegen scherpste prijs boeken

Het trio bestaat uit de mooiste instrumenten uit de jazz: de meesterlijke piano, de majestueuze contrabas en de speelse en ritmische jazzgitaar. Samen vormen zij een jazztrio met prachtig volle klankkleur, onweerstaanbaar ritmische swing en een buitengewoon gevariëerd repertoire.
Uiteraard zijn een variaties op deze instrumenten mogelijk.

zeer gevarieerd repertoire

Vooral het klassiekere jazzrepertoire komt dankzij de ritmische begeleiding van de jazzgitaar volledig tot zijn recht, maar tevens laveren de musici moeiteloos tussen de latere bossa nova, cool jazz en moderne smooth jazz.

Ervaren muzikanten

Dit jazztrio neemt relatief weinig ruimte in en is daarom zeer geschikt voor kleinere locaties. Hiermee is dit jazztrio bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld optredens bij u thuis of kleinschalige diners, waarbij ondanks de bescheiden afmetingen dansen gewenst is. Tegelijk kan het volume ook voor grotere locaties en gezelschappen goed aangepast worden.

Dit trio is ook te boeken als allround jazz duo.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je swing jazz trio boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties