0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Classic Crooners

Biografie The Classic Crooners

Franklin Brown, Mike Peterson en Peter Douglas hebben hun muzikale krachten gebundeld tot een geweldige voorstelling, die de toeschouwer voor geen seconde met rust laat. Het soul trio weet veel van de muziek wereld af door verschillende solo’s en pleziert u graag met geweldige muziek creaties. Dat kan ook niet anders met drie mannen die hun sporen in de showbizz al ruim 20 jaar hebben verdiend weten u te raken..

Geweldig arrangement

Waar hoor je het nog? Dat warme stemgeluid, de niet te missen melodieën…perfect voor uw evenement, nu te boeken bij burolivemuziek.nl

Tijdmachine en soul?

The Classic Crooners nemen u mee op een soul vlucht terug in de tijd. Met Franklin Brown, Peter Douglas en Mike Peterson gaat u terug in de tijd waar muziek en romantiek samen komen.

TLV Show Orcherstra

The Classic Crooners treden nu ook op met eigen orkest ‘The Las Vegas Show Orcherstra’  waarmee The Classic Crooners een show van Amerikaanse allure brengen. De tijden van The Rat Pack herleven, stijlvolle tape act is niet waar zij het bij laten ook live acts.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Classic Crooners boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties