0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Voulez Vous (Abba Tribute)

Biografie Voulez Vous (Abba Tribute)

Waar zijn ze gebleven, de tijden van de echte popmuziek? De tijden dat alleen de muziek je een goed gevoel bezorgde en dat je niet verblind werd door videoclips en de outfit van de zangers en zangeressen.

Zweedse superband

Waar zijn ze gebleven, de tijden van ABBA?
Vier “echte” ABBA-fans, die héél toevallig sprekend lijken op Agnetha, Annifrid, Björn en Benny, nemen u mee naar toen.
Ze komen allemaal voorbij, de grote hits van de Zweedse superband die bij iedereen wel iets van sentiment oproept.
Iedereen die van ABBA houdt zal bij het horen van Voulez Vous niet stil kunnen blijven zitten! En dat hoeft ook niet, wat ons betreft…

Zangroepen voor scherpe prijs boeken

Pauline du Bois: Rotterdamse Dansacademie met als specialisaties Moderne Dans, Jazzballet en Tapdans. Heeft zangles gehad van Jeanne Companjen en Maria Rondèl. Pauline stond regelmatig in ShowBizCity met The Dancing Queens. Speelde in de musicals Pump Boys and Dinettes, Grease, West Side Story, Alladin de musical en Romeo & Julia. Ze werkte met cabaretgroep Sepp in theaterrestaurant Schellings. Ze is dansdocente en verzorgt regelmatig choreografieën voor diverse gelegenheden. Ze heeft meegewerkt aan de Efteling Sprookjesshow en Madley Vocals on Tour in Ponypark Slagharen.

Classic revival artiesten

Tanja de Nijs: voltooide in 1994 de opleiding Jazztheater- en Showmusicaldans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze danste in musicals als West Side story en Heerlijk Duurt het Langst en in theaterprogramma’s van Ruth Jacott en de onnavolgbare Mini&Maxi. Inmiddels speelt ze sinds jaar en dag grote rollen in musicals als Mamma Mia, Romeo&Julia, Winx Club On Tour, Saturday Night Fever en Grease. Daarnaast is Tanja werkzaam als choreografe en in de uren die overblijven leent Tanja haar stem aan tekenfilmfiguren en tv- en radiocommercials. Sinds 2004 treedt Tanja regelmatig op met Voulez-Vous.

Rolf Koster: speelde o.a. in de musicals Cyrano, Sweeney Todd, Elisabeth (Wenen), Zzinderella, Joe – de Musical, Rockey over the Rainbow en Jesus Christ Superstar, waarin hij regelmatig de hoofdrol overnam van Dieter Troubleyn. Rolf spreekt tekenfilmfiguren in, regisseert ook tekenfilms. Verder zingt hij ook in de populaire groep Heini und die Heino’s. Rolf heeft het afgelopen seizoen gespeeld in de
klucht Dubbelop! samen met Jon van Eerd.

Money, Money, Money

Michael Diederich: speelde o.a. in de musicals Evita, Joe de Musical, Chicago, Rocky over the Rainbow en Jesus Christ Superstar. Tevens vertolkte hij de rol van Monty in ‘Saturday Night Fever’. Hij wordt veel gevraagd als musicalregisseur en deze Amerikaan is de enige Boom Chicago acteur die vloeiend Nederlands spreekt!

ER WORDT OOK IN ANDERE SAMENSTELLING OPGETREDEN, INDIEN ÉÉN VAN BOVENSTAANDE ARTIESTEN NIET BESCHIKBAAR IS…
WIJ ZIJN BIJZONDER BLIJ MET ONZE ‘UITBREIDING’ VAN VOULEZ VOUS-LEDEN:

Edwin de Jongh: speelde o.a. in Les Miserables, Cyrano, Grease, The Dancing Queens en schreef o.m. Pietje Bell, de musical.

Rolf van Rijsbergen: speelde rollen in Rembrandt de musical, Titanic de musical, Elisabeth (zowel Scheveningen als in Duitsland), Les Misérables, The Phantom of the Opera, Joe de musical, Evita, Cyrano de musical. Is oprichter van musicalgroep ‘Friends in Concert’ ** en treedt op in diverse dinnershows, musicalconcerten in binnen- en buitenland (o.a. op cruiseschepen) en maakt deel uit van het Dutch Classics Duo.

Lone van Roosendaal: Zij won in 2006 de Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in Grote Productie, voor Sweet Charity. Tevens speelt ze Grisabella in Cats en heeft zij meer dan 150 keer de hoofdrol in de musical Mamma Mia overgenomen van Simone Kleinsma.

Daphne Flint: speelde in o.a. Grace-de musical, Drie Musketiers, We Will Rock You (Keulen) en Nine. Ze vertolkte de rol van Annette in Saturday Night Fever en is momenteel te zien als Marty in Grease.

Karen Levin: speelde in de musicals My Fair Lady (met Paul van Vliet), Larry, Anatevka. Heeft als leadzangeres van een band meermalen in Japangespeeld. Speelt nu in cabaretgroep ‘Dan Maar Zo’ **

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Voulez Vous (Abba Tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie