0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Corry Konings

Biografie Corry Konings

Al meer dan vijfendertig jaar draait ze mee in het artiestenvak. Het begon voor Corry in 1969. Met een lokaal bandje nam ze “Hello Josephine”op, bekend van The Scorpions. Pierre Kartner kreeg het nummer te horen en vanaf toen ging het razendsnel met Corry.

 Corry en de Rekels

Als zangeres van de Rekels kwam ze met componist/ tekstschrijver en producer Pierre Kartner in de studio terecht en bracht de ene hit naar de andere.Daarna kwam een periode van samenwerking met diverse producers met hits als; ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’, ‘Adios Amor’, ‘Mooi was die tijd’ en ‘Leven en laten leven’.

Meer dan 250 liedjes opgenomen

Corry kan buigen op een heel rijke periode van wel meer dan 270 liedjes, die zij gedurende haar carrière heeft opgenomen. En hier komt nog steeds geen einde aan want zij is nog steeds bezig.

Corry Konings boeken tegen het scherpste tarief

Corry treedt nog steeds op; van solo optredens tot shows met andere artiesten zoals haar eigen Corry Koningsshow. Corry Konings, een zangeres waar ook u een apart gevoel van binnen krijgt!

Gerelateerde artiesten Burolivemuziek.nl:

Bonnie St. Claire
Jan Keizer
Mon Amour
Peter Koelewijn

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Corry Konings boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties