0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Cor Bakker

LOOPBAAN

Bakker werd door Louis van Dijk aangespoord om naar het conservatorium te gaan. In 1984 studeerde hij cum laude af aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Vervolgens studeerde hij in Los Angeles bij zijn idool Clare Fischer. Van 1989 tot 2000 was hij de vaste pianist van het Metropole Orkest.

BEKEND BIJ GROOT PUBLIEK

Hij werd bij het grote publiek bekend door zijn medewerking aan het televisieprogramma De Schreeuw van de Leeuw van Paul de Leeuw. De twee kwamen elkaar tegen bij het radioprogramma Coulissen van de Tros. Cor Bakker begeleidde daar wekelijks wisselende gasten. Na Coulissen kreeg Bakker zijn eigen radioprogramma ‘Music Minded’, dat later op televisie een vervolg kreeg onder de naam Cor & Co (1996 – 2001). In het programma sprak en musiceerde hij met nationale en internationale artiesten.

JAZZ AWARD

In 2007 won Cor Bakker de Gooise Jazz Award. Volgens de jury omdat jazz voor de pianovirtuoos de eerste en grote liefde is. Jazz biedt hem de gelegenheid om alle registers van zijn grote technische kunnen open te trekken”.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Cor Bakker boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties