0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Randy Watzeels

Biografie Randy Watzeels

Geboren op 28 maart 1997 komt Randy Watzeels al vroeg in aanraking met muziek en vanaf zijn 9e levensjaar is het al duidelijk dat Randy zanger wil worden en doet mee met talentenjachten en playbackshows.

Feestzanger boeken tegen scherpste prijzen

In 2012 krijgt Randy de kans om een debuutsingle op te nemen en dat was meteen de start van een mooie toekomst als zanger.

Zanger Nederlands repertoire

Randy treedt inmiddels als enthousiast zanger overal in het land op en overal waar hij komt worden zijn eigen liedjes uit volle borst meegezongen en is het groot feest. Zijn liedjes zoals ”Laat Me Vrij Zijn”, ”Blijf De Hele Nacht Bij Mij”, ”Als Een Komeet” en ”De Gedachten Aan Jou” worden overal luidkeels meegezongen.

Volkszangers boeken

De 19-jarige Randy is hard aan de weg aan het timmeren en met groot succes!
”Ik wil vrolijke, gezellige feestmuziek maken”, zegt de ambitieuze Randy Watzeels en daarvoor is hij zeker op de goede weg.

Allround feest- en meezingrepertoire

Randy brengt regelmatig nieuwe liedjes uit en deze zijn overal een groot succes. Zijn tracks zijn vrolijke klanken met een stevige beat en hoor je overal.

Randy Watzeels is een groot talent en daar gaan we nog veel van horen de komende tijd.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Randy Watzeels boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties