0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Raymon Hermans

Biografie Raymon Hermans

Raymon Hermans is getalenteerd en is een absolute meerwaarde voor ieder evenement. Met eigen muziek zoals de singles HYPNOSE en M’N FAVORIET, bekende hits en medleys laat de energieke Raymon het publiek niet stilstaan.

Bekende zangers boeken of inhuren

Zingen en entertainen is zijn passie en al sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon.. en dat is muziek.
Vroeg of laat zou zijn talent vanzelf bovenkomen.

Hollandse zangers bij burolivemuziek

In 2010 kreeg Raymon Hermans de kans om zich te laten horen aan Nederland met zijn debuutsingle en juist door het succes van deze single kreeg Raymon de smaak te pakken en bracht verschillende singles uit. Deze singles kregen steun bij diverse TV- en Radio zenders en ook kwamen er optredens.

Allround repertoire

Inmiddels is de 22-jarige Raymon zich gaan focussen op het schrijven van zijn eigen singles. Dit resulteerde in 2014 tot de single KUS ME waarmee Raymon een nieuw geluid van zich liet horen. “Up-tempo, jong, fris en dansbare muziek ga ik uitbrengen” aldus Raymon.

Raymon Hermans boeken voor scherp gage

in het fantastische jaar 2015 bracht Raymon Hermans de tracks HYPNOSE en M’N FAVORIET uit. Zijn pakkende tracks met de stevige en dansbare beats word in heel Nederland gedraaid en hiermee bevestigt Raymon Hermans zijn juiste sound gevonden te hebben. Zijn singles HYPNOSE en M’N FAVORIET worden bij ieder optreden luidkeels meegezongen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Raymon Hermans boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie