0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Raymon Hermans

Biografie Raymon Hermans

Raymon Hermans is getalenteerd en is een absolute meerwaarde voor ieder evenement. Met eigen muziek zoals de singles HYPNOSE en M’N FAVORIET, bekende hits en medleys laat de energieke Raymon het publiek niet stilstaan.

Bekende zangers boeken of inhuren

Zingen en entertainen is zijn passie en al sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon.. en dat is muziek.
Vroeg of laat zou zijn talent vanzelf bovenkomen.

Hollandse zangers bij burolivemuziek

In 2010 kreeg Raymon Hermans de kans om zich te laten horen aan Nederland met zijn debuutsingle en juist door het succes van deze single kreeg Raymon de smaak te pakken en bracht verschillende singles uit. Deze singles kregen steun bij diverse TV- en Radio zenders en ook kwamen er optredens.

Allround repertoire

Inmiddels is de 22-jarige Raymon zich gaan focussen op het schrijven van zijn eigen singles. Dit resulteerde in 2014 tot de single KUS ME waarmee Raymon een nieuw geluid van zich liet horen. “Up-tempo, jong, fris en dansbare muziek ga ik uitbrengen” aldus Raymon.

Raymon Hermans boeken voor scherp gage

in het fantastische jaar 2015 bracht Raymon Hermans de tracks HYPNOSE en M’N FAVORIET uit. Zijn pakkende tracks met de stevige en dansbare beats word in heel Nederland gedraaid en hiermee bevestigt Raymon Hermans zijn juiste sound gevonden te hebben. Zijn singles HYPNOSE en M’N FAVORIET worden bij ieder optreden luidkeels meegezongen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Raymon Hermans boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties