0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Claudia (stagiaire Toos act)

Claudia (stagiaire Toos act)  biografie

voor een verpletterend optreden: een lust voor oor en oog!

Haar veelzijdige, herkenbare repertoire -varierend van mooie ballads tot swingende Top 40- maken direct een topsfeer op uw feest of evenement.
Een combinatie van humoristische animatie en perfecte zang: Dat is de beste omschrijving voor de act van Claudia.

Claudia (stagiaire Toos act)

Stagiaire ToosMet haar zaal-act ‘Stagiaire Toos’ zal zij zich 10 a 15 minuten tussen uw gasten mengen.
Als de onhandige, eerstejaars horecastudente ‘Toos’ zal zij uw gasten proberen zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar tevergeefs!
Want het opnemen van de drankjes wil nogal wat problemen opleveren (‘welk drankje is nou van wie?!?’) en haar rare capriolen maken dat uw gasten snel genoeg doorhebben dat Toos niet in de wieg is gelegd voor het werk in de horeca…

waanzinnig stemgeluid en performance

Als het allemaal op een gegeven moment echt in de soep dreigt te lopen en tot overmaat van ramp ook nog eens haar volle dienblad op de grond klettert, staat zij plotsklaps midden in de spotlights…. Ze grijpt haar kans om het podium te bestijgen, de microfoon ter hand te nemen en het publiek toe te spreken: Ze vindt dat ze het publiek toch wel enige verantwoording verschuldigd is.
Na kort haar levensverhaal te hebben verteld en te hebben uitgelegd dat ze helemaal niet in de horeca wil, maar een ster wil worden, vindt er een vliegensvlugge metamorfose plaats en staat er een ware diva op het podium.

Claudia’s act bestaat uit een zaal-act, een spectaculaire metamorfose en 1×30 minuten podiumsensatie.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Claudia (stagiaire Toos act) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties