0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Wouter Vink

Biografie Wouter Vink

Wouter is sinds de middelbare school bezig met muziek. Aanvankelijk begon hij als drummer, maar tijdens zijn studententijd werden de drumstokken ingeruild voor de microfoon. Zijn stem viel op en al snel raakte hij als zanger betrokken bij allerlei muziekprojecten.

The Voice Of Holland

Wouter Vink maakte indruk op de coaches van de  The Voice Of Holland met zijn vertolking van U2’s ‘I Still Haven’t Found What I’m Looking For’. Hij koos voor het team van VanVelzen waar hij het in de halve finale moest laten afweten tegenover Paul Turner.

Doorbraak van het jaar

Onlangs werd Wouter nog genomineerd bij 100%NL voor de categorie ‘Doorbraak van het jaar’. Samen met zijn band is hij druk bezig met de harten te veroveren van het Nederlandse publiek. Een optreden van Wouter Vink is aanstekelijk enthousiast en staat garant voor een uur lang goede Nederlandstalige pop/rockliedjes die met veel bevlogenheid worden gebracht.

Wouter Vink boek je  tegen de scherpste prijs

Wouter is te boeken voor een akoestisch optreden of een optreden met zijn live band. Vink zal naast zijn eigen nummers ook liedjes spelen van zijn muzikale helden, zoals BLØF, U2 en Daniël Lohues.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Wouter Vink boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties