0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Cakemusic

Biografie Cakemusic

Han Koek oftewel Cakemusic, met zijn Keyboards, Saxen en Flügelhorn maakt hij elk feest tot een muzikale happening.

cakemusic burolivemuziek.nlOf het nu om een receptie, bruiloft, diner, bedrijfsopening, dansavond of andere festiviteiten gaat, Han zorgt voor een passende omlijsting. Achtergrond muziek, alle dansstijlen, moderne tophits, dit alles vormt geen enkel probleem. Met zijn jarenlange ervaring voldoet Han graag aan uw muzikale wensen.

Het is mijn passie en werk om mijn talent voor muziek met anderen te delen. Ik ben muzikant en als docent koper/saxofoon ben ik verbonden aan:

  • Muziekschool “De Spelerij” te Elburg; waar ik ook in de organisatie werkzaam ben.
  • Chr. Fanfarekorps “Irene” te Hasselt.
  • Dirigent muziekvereniging AMDG te Kampen.

Als arrangeur, repetitor, instrumentalist, muzikaal leider/dirigent en zanger heb ik aan vele grote muziekproducties meegewerkt waarvan de meest recente:

  • Beatles project met de Big Band Kampen (2012)
  • KoninginneNacht concert met AMDG Kampen (2013)

Cakemusic boeken of inhuren

Ik ben een muziekdocent die zelf speelt, schrijft, arrangeert, maakt en uitvoert. Ik weet hoe het is om op het podium te staan om te laten horen wat je kunt. Dat is mijn bron. Vanuit die bron werk ik aan de muzikale ontwikkeling van jonge mensen.

Mogelijkheden:

Cake Solo

Han Koek, met zijn Keyboards, Saxen en Flügelhorn maakt hij elk feest tot een muzikale happening. Of het nu om een receptie, bruiloft, diner, bedrijfsopening of andere festiviteiten gaat, Han zorgt voor een passende omlijsting. Achtergrond muziek, alle dansstijlen, moderne tophits, dit alles vormt geen enkel probleem. Natuurlijk is Han ook te boeken met uitbreiding tot maximaal 3 personen. Met zijn jarenlange ervaring voldoet Han graag aan uw muzikale wensen.

Cake Duo

Het duo Cakemusic wordt gevormd door Ton Kerkhof & Han Koek, het alternatief voor de bands. Hierbij is geen genre hun te gek, zodat u naast de top 40 en top 100 hits, tijdens een optreden bijvoorbeeld kunt worden meegesleept van een gezellige Duitse Bierstube naar een spetterend countryfestijn, om uiteindelijk via de Rock ,n Roll in een polonaise in de Amsterdamse Jordaan uit te komen !! Uiteraard wordt een avond afgestemd op uw muzikale wensen !!

Cake Trio

Door de toevoeging van zangeres Toos krijgt het toch al grote repertoire van Cakemusic een extra dimensie. Het is nu niet alleen mogelijk om fantastische duetten in het repertoire op te nemen, maar ook nummers van o.a. Shakira, Madonna, Beoncé of Marianne Weber !!! Daarnaast natuurlijk de gouden nummers uit het disco en soultijdperk of de easy listening muziek voor onder een buffet of diner en u kunt zich voorstellen dat u met het Trio Cakemusic een verrassend veelzijdig Allround orkest in huis haalt waar het vakmanschap van af straalt !! Trio Cakemusic is het bewijs dat een drie-mans Allround Orkest professionaliteit, uitstraling en een flinke dosis feestlust kan combineren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Cakemusic boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie