0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Cakemusic

Biografie Cakemusic

Han Koek oftewel Cakemusic, met zijn Keyboards, Saxen en Flügelhorn maakt hij elk feest tot een muzikale happening.

cakemusic burolivemuziek.nlOf het nu om een receptie, bruiloft, diner, bedrijfsopening, dansavond of andere festiviteiten gaat, Han zorgt voor een passende omlijsting. Achtergrond muziek, alle dansstijlen, moderne tophits, dit alles vormt geen enkel probleem. Met zijn jarenlange ervaring voldoet Han graag aan uw muzikale wensen.

Het is mijn passie en werk om mijn talent voor muziek met anderen te delen. Ik ben muzikant en als docent koper/saxofoon ben ik verbonden aan:

  • Muziekschool “De Spelerij” te Elburg; waar ik ook in de organisatie werkzaam ben.
  • Chr. Fanfarekorps “Irene” te Hasselt.
  • Dirigent muziekvereniging AMDG te Kampen.

Als arrangeur, repetitor, instrumentalist, muzikaal leider/dirigent en zanger heb ik aan vele grote muziekproducties meegewerkt waarvan de meest recente:

  • Beatles project met de Big Band Kampen (2012)
  • KoninginneNacht concert met AMDG Kampen (2013)

Ik ben een muziekdocent die zelf speelt, schrijft, arrangeert, maakt en uitvoert. Ik weet hoe het is om op het podium te staan om te laten horen wat je kunt. Dat is mijn bron. Vanuit die bron werk ik aan de muzikale ontwikkeling van jonge mensen.

Mogelijkheden:

Cake Solo

Han Koek, met zijn Keyboards, Saxen en Flügelhorn maakt hij elk feest tot een muzikale happening. Of het nu om een receptie, bruiloft, diner, bedrijfsopening of andere festiviteiten gaat, Han zorgt voor een passende omlijsting. Achtergrond muziek, alle dansstijlen, moderne tophits, dit alles vormt geen enkel probleem. Natuurlijk is Han ook te boeken met uitbreiding tot maximaal 3 personen. Met zijn jarenlange ervaring voldoet Han graag aan uw muzikale wensen.

Cake Duo

Het duo Cakemusic wordt gevormd door Ton Kerkhof & Han Koek, het alternatief voor de bands. Hierbij is geen genre hun te gek, zodat u naast de top 40 en top 100 hits, tijdens een optreden bijvoorbeeld kunt worden meegesleept van een gezellige Duitse Bierstube naar een spetterend countryfestijn, om uiteindelijk via de Rock ,n Roll in een polonaise in de Amsterdamse Jordaan uit te komen !! Uiteraard wordt een avond afgestemd op uw muzikale wensen !!

Cake Trio

Door de toevoeging van zangeres Toos krijgt het toch al grote repertoire van Cakemusic een extra dimensie. Het is nu niet alleen mogelijk om fantastische duetten in het repertoire op te nemen, maar ook nummers van o.a. Shakira, Madonna, Beoncé of Marianne Weber !!! Daarnaast natuurlijk de gouden nummers uit het disco en soultijdperk of de easy listening muziek voor onder een buffet of diner en u kunt zich voorstellen dat u met het Trio Cakemusic een verrassend veelzijdig Allround orkest in huis haalt waar het vakmanschap van af straalt !! Trio Cakemusic is het bewijs dat een drie-mans Allround Orkest professionaliteit, uitstraling en een flinke dosis feestlust kan combineren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Cakemusic boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties