0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
ANN MAY

Biografie Ann May

Ann May groeide op tussen de uitgestrekte weilanden in het noorden van Nederland. Ze houd van de natuur, ruimte en vrijheid en was bijna altijd buiten te vinden. De muziek wat Ann schrijft komt recht uit haar hart en is geïnspireerd op haar eigen leven.

Debuut album

Haar debuutalbum ‘Genuine’ is een vertaling van wie ze is als persoon zo gedreven door haar passie voor muziek! De eerste single, “The Dark Side” tekent de dualiteit van het menselijk brein en de mogelijkheden die het kan creëren.

Poprock?

Haar muziek kan het best omschreven worden als ‘Rockpop’ met persoonlijke teksten en lichte Goth en symfonische invloeden.

Nieuwe Single!

Ann May gaat in oktober in Uden haar nieuwe single “World of Silence” aan het publiek tonen met een geweldige live versie. U kunt nu ook boeken via Burolivemuziek.nl zodat u op elk moment kunt genieten van Ann May.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je ANN MAY boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties