0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kevin en André

Biografie Kevin en André

Kevin en Andre speelden 10 jaar samen in de populaire top­100 band Kevin’s Crew en behaalden leuke successen, zoals een nummer 41­notering in de Nederlandse Top­100 en optredens bij o.a. Giel Beelen op 3FM, RTL4 en Veronica.

Duo uit Friesland

Met hun duo optreden in het programma ‘Lost in Music’ van Veronica, gooide ze hoge ogen, met een prachtige akoestische vertolking van REM’s ‘Everyboby Hurts’.
Presentator Eric Corton: ‘…ik weet dat er veel goeds uit Friesland komt, maar dit is werkelijkwaar verpletterend!’
Kevin en Andre wisten het toen al, hun samenspel is meer dan alleen muziek maken!

Feestelijk recept voor Café, feest of evenement

Sinds 2010 spelen de heren weer samen en het recept is nog steeds 2 stemmig, 1 akoestische gitaar en de grootste hits uit de jaren ’70, ’80, ’90 en van nu.
Zowel Engels­ als Nederlandstalig.

U roept en zij spelen

Door hun ruime ervaring is het repertoire bijna oneindig. Nummers van o.a. The Eagles, Bon Jovi, U2, Golden Earring, De Dijk, Van Dikhout of Marco Borsato, ze worden allemaal gespeeld! Of het nu een café, bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum, festival of zaal is, Kevin en Andre maken er gegarandeerd een geslaagde avond van!

Ideaal voor alle locaties, groot of klein, binnen of buiten, want het is ‘plug and play’!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kevin en André boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties