0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Exclusief Lounge Live muziek

Biografie Exclusief Lounge Live muziek

Dit Exclusieve en muzikale duo bestaat uit een vrouwelijke DJ met saxofoon en een mannelijke DJ met contrabas en bieden een elegante en luxueuze setting voor de meest exclusieve feesten en events.

Livemuziek boeken of inhuren

Dit duo is een luxe om naar te kijken en te luistern. Live lounge muziek wat aangenaam is om naar te luisteren en dit alles op een fijne beat. Zeer geschikt voor (bruiloft)recepties en zakelijke events.

Boek een artiest

Exclusief Lounge Live muziek met saxHet is een duo van saxofonist en contrabassist die ook DJ zijn. Of andersom. De twee muzikanten zijn allebeide ook DJ en kunnen dus om de beurt achter de pioneer dj set staan en zorgt voor de beat. De ander staat op het podium en zorgt op improviserende wijze voor de klanken.

Exclusief Lounge Live muziek boeken

Het duo laat het publiek genieten en neemt je mee op een muzikaal avontuur. Met ervaring in binnen- en buitenland is dit een super toffe invulling voor een romantische bruiloft of party.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Exclusief Lounge Live muziek boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties