0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
FLJIMSK  Friese theater show

Biografie FLJIMSK Friese theater show

De nieuwe avondvullende show van Griet Wiersma, Piter Wilkens en Minze Dijksma heet FLJIMSK  “Wêr sil dit hinne”. De generale repetitit was grandioos en verwacht dan ook weer een gezellig ouderwets avondje uit.

Friese artiesten boeken of inhuren

Met een beheerste flair en gortdroog brengt Minze zijn goocheltrucs op een Tommy Cooper-achtige manier op het podium. Er mislukte nogal wat, maar dat was de bedoeling natuurlijk om vervolgens af en toe genadeloos toe te slaan met wonderbaarlijke geslaagde trucs waar de monden van openvielen. Onvoorstelbaar, Hans Klok waardig.

FLJIMSK boeken of inhuren

Zang, goochelacts en de magnifiek grappige typetjes van Griet. Lekker vet en ontspannen neergezet met gekke woordverhaspelingen.
Jeltsje die lekker in haar feltsje zat en Japke de taxichauffeuse die in het stonecoal-Engels met Fries accent een klant te woord stond, waren ronduit hilarisch.

Niet voor niets word Griet de Friese Tineke Schouten genoemd.

Hilarisch

Fljimsk boek je voordelig bij Burolivemuziek.nlPiter Wilkens, ook behept met een flinke portie gortdroge Friese humor, past perfect bij deze twee artiesten. Hij helpt Minze een handje met zijn trucs en zingt tussendoor duetten met Griet.
Piter is bekend als ‘De Fryske Troubadour’, maar heeft daarnaast ook de nodige ervaring opgedaan in diverse theaterproducties.

Liedjes, goochelen en sketchjes

Wilkens zorgt met prima liedjes (deels duetten met Wiersma) voor de rode draad in het programma.

Laat u verrassen door Griet, Piter en Minze met… FLJIMSK!!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je FLJIMSK Friese theater show boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie