0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
FLJIMSK  Friese theater show

Biografie FLJIMSK Friese theater show

De nieuwe avondvullende show van Griet Wiersma, Piter Wilkens en Minze Dijksma heet FLJIMSK  “Wêr sil dit hinne”. De generale repetitit was grandioos en verwacht dan ook weer een gezellig ouderwets avondje uit.

avondvullende programma’s boeken of inhuren

Met een beheerste flair en gortdroog brengt Minze zijn goocheltrucs op een Tommy Cooper-achtige manier op het podium.
Er mislukte nogal wat, maar dat was de bedoeling natuurlijk.

Om vervolgens af en toe genadeloos toe te slaan met wonderbaarlijke geslaagde trucs waar de monden van openvielen. Onvoorstelbaar, Hans Klok waardig.

Friese artiesten boeken of inhuren

Zang, goochelacts en de magnifiek grappige typetjes van Griet. Lekker vet en ontspannen neergezet met gekke woordverhaspelingen.
Jeltsje die lekker in haar feltsje zat en Japke de taxichauffeuse die in het stonecoal-Engels met Fries accent een klant te woord stond, waren ronduit hilarisch.

Niet voor niets word Griet de Friese Tineke Schouten genoemd.

Hilarisch

Fljimsk boek je voordelig bij Burolivemuziek.nlPiter Wilkens, ook behept met een flinke portie gortdroge Friese humor, past perfect bij deze twee artiesten. Hij helpt Minze een handje met zijn trucs en zingt tussendoor duetten met Griet.
Piter is bekend als ‘De Fryske Troubadour’, maar heeft daarnaast ook de nodige ervaring opgedaan in diverse theaterproducties.

Liedjes, goochelen en sketchjes

Wilkens zorgt met prima liedjes (deels duetten met Wiersma) voor de rode draad in het programma.

Laat u verrassen door Griet, Piter en Minze met… FLJIMSK!!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je FLJIMSK Friese theater show boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties